Βιογραφικό
Η Στεφάνου Παρασκευή είναι Γυναικολόγος – Μαιευτήρας έχοντας αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Μεταξά” και έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αττικόν”.
Παρασκευή Στεφάνου, Γυναικολόγος Περιστέρι, Γυναικολόγος Σύρος, Γυναικολόγος Αθήνα, Στεφάνου Παρασκευή, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-238,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Βιογραφικό

Βιογραφικό και καριέρα

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

 

  • Μετεκπαίδευση στην Παθολογία της Κύησης, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Ειδικότητα Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αττικόν”

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

  • Ιδιωτικό Γυναικολογικό Ιατρείο, Περιστέρι & Ερμούπολη Σύρου
  • Συνεργάτιδα των Μαιευτικών Κλινικών “Γαία” και “Ρέα
  • Εργάστηκε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Μεταξά”
sep

Ιατρεία

Στα γυναικολογικά ιατρεία της δρ. Στεφάνου Παρασκευής στο Περιστέρι Αττικής και την Σύρο Κυκλάδων παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά-επεμβατικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις.

Το Ιατρείο προσφέρει χρήσιμες γυναικολογικές συμβουλές. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε απορία που πρόκειται για το σώμα και την υγεία σας!!!

Το έμπειρο προσωπικό όσο και η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας να είναι ευχάριστη.

sep

Προτεραιότητα

Απόλυτη προτεραιότητα για μας αποτελεί πάντα η προσπάθεια της γυνα’ικας να φροντίσει τη υγεία της και να τεκνοποιήσει με ασφάλεια για την ίδια αλλά και το νεογνό.

sep

Μαιευτικές Κλινικές

Η ιατρός κατέχει μεταπτυχιακό στην παθολογία της κύησης και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη γυναικεία αναπαραγωγή. Είναι ενεργή συνεργάτιδα των Κλινικών:

Επικοινωνήστε

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού ή για να λύσουμε τις απορίες σας!

Call Now Button